2/26/18 Haumiller Engineering Corporate Facility Completed

This state-of-the-art sustainable facility consists of a branded entryway, modern design and precision based color palette which breaks away from traditional industrial norms and welcomes clients and guests with an open and airy atmosphere. A collaborative work area is a step away from the heart of the company where the firm designs and builds high-speed assembly machines for their clients. The contemporary office design promotes employee movement throughout the day and the interior finishes and details bolster a natural, cozy feeling with a cutting-edge attractiveness. This is demonstrated by the Town Hall lunch area which offers a view of the plant with two lookout windows. The exterior of the building includes aluminum panels at the entry, exterior LED lighting, two truck docks, one drive-in door, a 145 car parking lot and a custom stone wall for seating around the flag pole.